Nieuws

SEO

Zoekmachine optimalisatie of SEO is ongelooflijk belangrijk voor je website. Als ondernemer wil je klanten werven of diensten/producten verkopen. Om dit te bereiken heb je bezoekers nodig op je website. Een bezoeker Googled voordat hij op een website komt. Om dit te kunnen doen maken we gebruik van zoekmachines.

Optimaliseren

Wanneer je je webpagina’s/blog optimaliseert maak je je website beter zichtbaar voor mensen die trefwoorden invoeren die aan uw product of dienst zijn gekoppeld via deze zoekmachines zoals Google.

Helpt bloginhoud echt om jouw bedrijf organisch te rangschikken in zoekmachines?

Bloggen helpt de SEO-kwaliteit te verbeteren door jouw website te positioneren als een relevant antwoord op de vragen van nieuwe klanten. Blogberichten die specifiek gebruikmaken van een verscheidenheid aan SEO-tactieken op de pagina kunnen je meer mogelijkheden geven om in zoekmachines te scoren en ervoor te zorgen dat klanten jouw website bezoeken.

Verschil SEO en SEA

SEA betekent Search Engine Advertising (adverteren in zoekmachines). Omdat Google veruit de meest gebruikte zoekmachine is, wordt met SEA meestal Google Ads bedoeld.

Voorbeeld resultaten in zoekmachine van Google op basis van zoekopdracht “Lift onderhoud Almere”. Zowel betaalde advertenties (SEA) als organische resultaten (SEO).

Boost je zichtbaarheid!

Watch4Media beschikt over de juiste kennis en ervaring en helpt u graag om een boost te geven voor meer zichtbaarheid in zoekmachines. Het is zelfs mogelijk om Google Ads toe te passen. Wij informeren u graag over mogelijkheden of oplossingen op het gebied van SEO en SEA.