Nieuws

Online is het nieuwe offline

Door de landelijke coronamaatregelen zijn er veel ondernemers bezig om offline diensten om te toveren naar een online aanbod. De maatregelen worden aangescherpt, dus voor sommige ondernemingen blijft het een uitdaging. Creatief denken kan een oplossing zijn, kansen genoeg met name op online gebied!

Boost jouw business!

Doordat veel ondernemers thuis zitten, is het juist nu de tijd om aan je online zichtbaarheid te werken. Denk aan het maken of updaten van de website waarmee je contact legt met jouw doelgroep. Een website is namelijk het digitale visitekaartje met informatie en meerdere mogelijkheden om contact op te nemen.

Ontdek de kracht van social media

Social media kan ook voor jouw bedrijf een waardevolle toevoeging zijn. Dit is het krachtigste marketinginstrument om met jouw doelgroep in contact te komen. Wat wel belangrijk is, om hiervoor een goede strategie op te stellen. Kijk hoe en waarvoor andere concurrerende bedrijven in jouw branche social media gebruiken. Dit wil natuurlijk niet zeggen dat elk bedrijf social media juist gebruikt. Ga op onderzoek uit en ontdek wat er bij jouw bedrijf past.Gebruik deze extra tijd als ondernemer nuttig en ga aan de slag. Liever je online vindbaarheid uitbesteden? Watch4media denkt graag mee, ook op online gebied. Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.